Anmäl ditt barn till en klubb

 

Anmälningsvillkor Anmälan är bindande, men alla har rätt att testa klubben en gång. Om ditt barn inte önskar fortsätta i klubben efter första gången, måste du annullera din anmälan så fort som möjligt. Om du inte annullerar före andra klubbgången, faktureras hela deltagaravgiften. Även om klubben är avgiftsfri måste du kruxa för att du godkänt anmälningsvillkoren för att din anmälan ska gå igenom!

Kulturföreningen Magiska Hatten r.f publicerar inga namn, bilder eller filmsnuttar på deltagarna eller deras alster på webben. Ledarna för de klubbar, där t.ex. filmer skapas eller foton tas, är själva i kontakt med vårdnadshavare angående saken och ansvarar själv för publicering.

Alla barn är olycksfallförsäkrade via Fennia skadeförsäkring när de deltar i klubb.

Att gå i föreningens klubbar är frivilligt. Ledarna tar inte ansvar för om barnet är närvarande/frånvarande eller om barnet går hem tidigare eller inte.

Personuppgifterna vi samlar in kvarstår endast så länge klubben pågår. De används endast till kontakt mellan Magiska Hatten och deltagarna.

 

OBS! Vi har tyvärr inget automatiskt svarssystem, bekräftelse kommer alltså inte genast.

 

OBS! Om du har tekniska fel med formuläret kan du anmäla ditt barn till magiska.hatten@gmail.com med all information som formuläret frågar efter. Inkludera också att du läst och godkänner anmälningsvillkoren!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Anmälningsvillkor